No estás conectado. Conéctate o registrate

Sinopis

Ir abajo  Mensaje [Página 1 de 1.]

1 Sinopis el Mar Dic 13, 2011 3:41 pm

Admin

avatar
Administrator
Administrator
U jednom malom meksičkom selu, Gvadalupe Santos, devojčica od samo 13 godina biva drogirana i silovana od strane Ernesta Riobienoa, čoveka koji ju je već duže vreme proganjao. Kada se nakon toga probudi, pored sebe zatiče Ernestov leš, kao i oružje kojim je počinjen zločin u svojim rukama. Ne znajući šta se desilo, ona kreće u beg. Međutim, nekoliko sati kasnije biva uvaćena i zatvorena u zatvor za adolescente, osuđena za ubistvo. Nekog vremena, tamo rađa devojčicu, ćerku čoveka koji ju je silovao, i daje joj ime Libertad (Sloboda).
Nakon više godina Gvadalupe odlučuje pobeći iz zatvora i ilegalno preći preko granice Sjedinjenih Američkih Država. Tu se susreće sa Danijelom Monkadom koji joj pomaže u tome. Među njima se rađa ljubav, ali oboje zanemaruju neke činjenice ni ne sluteći da bi one mogle promeniti sve – Danijel je brat čoveka za čiju je smrt osuđena Gvadalupe.
Nakon nekog vremena, u napadu ludosti, Danijel nudi brak Gvadalupe. Međutim, pojavljuje se Naća, Gvadalupina prijateljica iz zatvora, koja je podseća da su one još uvek u begu od policije, da je njena ljubav nemoguća i da bi time samo napravila probleme Danijelu. Gvadalupe prihvata svoju stvarnost i ostavlja čoveka kojeg voli, te shvata da bi njen jedini razlog života trebala biti njena ćerka Libertad.
Tada, igrom slučaja Gvadalupe dolazi na hacijendu Salvatierovih i otkriva da joj je rođena sestra ustvari ukrala ćerku i registrovala kao svoju legitimnu, kako bi popunila prazninu u svom braku sa Panćom Salvatierom, bogatim biznismenom koga je ubedila da je Libertad njegova ćerka.
Nakon što je sve to uvidela, primorana na tišinu, Gvadalupe prihvata da radi kao služavka u kući svoje sestre kako bi bila u blizini svoje ćerke i vremenom zaradila njenu naklonjenost. Tamo se iznova susreće sa Danijelom, za koga se nakon nekog vremena i udaje. Tada otkriva da je čovek za koga se udala ustvari brat Ernesta, čoveka zbog čije smrti je provela više od pola svog života u zatvoru. Kada otkrije da je Libertad takođe zaljubljena u Danijela, Gvadalupe se susreće i sa mržnjom svoje ćerke, koja joj zamera što joj je otela svoju platonsku ljubav. Ubrzo nakon toga, Gvadalupe je primorana da se suoči i sa Danijelovim prezirom, s obzirom da on misli da je ona ubica njegovog brata.
Gabrijela Spanik Gvadalupe Santos
Maurisio Islas Danijel Monkada #1
Gabrijel Poras Danijel Monkada #2
Henesis Rodrigez Libertad Salvatijera
Gabrijela Roel Milagros Santos
Suli Montero Rosalija Monkada
Rikardo Dalmasi Pančo Salvatijera
Danijel Lugo Rodolfo Rufijan
Dijana Kihano Lusero Lulu Riobueno
Đuli Giliberti Nača Gevara
Sezar Roman Lučo Vilja
Đina Velez Dženifer Robinson
Alehandro Čaban Roni
Karla Rodrigez Adela
Marisela Gonzales Tuerta


_________________
Ver perfil de usuario

Volver arriba  Mensaje [Página 1 de 1.]

Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.